Pàgines

dilluns, 15 de març del 2010

Neteja Serra de les Fites!!

Ahir diumenge i com ja s'apropa la 3a cursa Serra de les Fites a La Pobla de Massaluca, ens quedava uns trams de neteja de senders.
Quedem per la neteja a les 9h al bar per fer un cafè i concretar la gent que serem ja que fins a l'últim moment sempre se'n surt algú i s'apunta algú, l'important era que s'hi anès i es fes la feina amb més o menys temps.
Primer haviem de ser uns 4 però al final som un grupet de 7, això dona gust, fem el cafè i planifiquem l'estrategia i per on començar.
La primera senda que hem de netejar és a la punta de les taralloles, una senda aprox. 1km. Es una senda que baixa de la punta de les taralloles (KM 10 de la cursa) fins a agafar la senda que puja del riu, total ens trobarem uns 6km de senda seguits, esperem pugui agradar molt aquest tram nou, ja que a l'inici de la senda podrem gaudir d'unes de les vistes més boniques del recorregut.




Aqui es veu com ho vam netejar, la veritat és que la vam trobar prou bé, però sempre cal treure alguna cosa que dificulta el pas. En acabar tot això vam esmorzar per agafar forces, aquí la gent també va treballar bastant bé, no vam deixar ni una molla de pa!!! A la foto que es veu el riu, és una de les vistes que podrem gaudir el dia de la cursa.
Finalment i havent fet el que veiem, un bon esmorzar, retorn cap a la Pobla, reparar el disco de la desbrossadora que s'havia trencat i encara que se'ns està fent tard, eren prop de les 14h creiem que encara podem anar a netejar l'últim tram, un tram de poc menys de 400m que en un no res ho tindrem fet, és una senda que puja cap a la torre del manet, una mica mes avall del caserello, cap al km 16 de la cursa.
De moment portem bon ritme d'inscripcions, esperem poder tancar aviat.
Salut i km!!







2 comentaris:

Albi ha dit...

Quina currada Robert! D'agrair per tot el personal que ens posem a córrer. Diumenge ho tinc complicat. Tasques domèstiques d'envergadura ... tot i no dir l'última paraula. Records mestre.

Carme ha dit...

FELICITATS!!! HO HEU FET MOLT BE,LA ORGANITZACIO UN 10,DONA GUST VEURE GENT COM VOSALTRES