Pàgines

dimecres, 18 d’agost del 2010

ETAPA A LA TERRA ALTA 17/9/10 + RUN

 MATÍ:
Ahir un altre cop tocava sortida en bici de carretera, aquesta vegada una etapa per la Terra Alta, la sortida començava a la Pobla. El dia abans estan de festes a Bot, vaig pensar una bonica etapa per fer.
Així que a les 9:40AM sortiria de la Pobla direcció Vilalalba, abans però truco a l'amic Toni Brunet, que està a Bot per si vol pujar junts fins a Prat de Compte, on era el final de la volta, em diu que si, que m'espera i que vindrà. Jo li dic que mes o menys en una horeta estaré per Bot, així va ser, em vaig aturar al passar per Gandesa per comprar unes barretes, ja que no portava menjar.
Ja entrant a Bot, passo a buscar a Toni que ja m'espera al carrer, així que ni parant un minut ja marxem direcció al empendre el coll de Bot.



 Anem pujant força bé, gaudint de la tranquilitat de la carretera i del paisatge, cada cop amb vistes mes boniques.

Finalment havent arribat a Prat de compte, farem el caferet de rigor, molt breu això si que jo he de tornar a la Pobla i em faltaran uns 45km i cada cop el sol apreta mes.

A la tornada ens queda una altra pujada forta i despres emprendrem la baixada ràpida fins a arribar a Bot, Toni puja molt bé, i anem tirant els dos, ens ho estem passant molt bé, no serà la última sortida que farem en bici.
Arribem a Bot i Toni es queda, ara a mi em toca la part més difícil, difícil per a mi, arribar a la Pobla, em falten 30km, em queda poc temps, s'està fent hora de dinar i ja he dit que vindria a l'hora, el que no contava és quedar-me sense aigua a falta de 28km per arribar i que sent les 13:10h cada cop fa més calor.
Al arribar a Gandesa intento trobar una font sense èxit, com no puc decideixo tirar i a veure que passa, espero arribar. Quan estic a Vilalba truco a la Gemma, que urgent necessito algo fresc, molt fresc per quan arribi, així és arribo i allí ja tenia preparat l'avituallament, una llauna de coca-cola superfresca, és com si hagues vist el paraís, al veure-la al carrer amb aquella coca-cola.
Al final 90km, en unes 3:35min i un desnivell acomulat de 3400m, diversió total i la propera en farem una mica més.
TARDA DEL MATEIX DIA:
Una trucada del Quim, company runner de Barcelona que estiueja a la Pobla, em truca si vull sortir a correr sobre les 19h, jo li dic, a correr?clar que si! podem fer 2 rutes una de 8km, tot per sendero i una altra de15km, carretera i camí. Ell em diu la llarga.

Així que a les 19h en punt sortim de la Pobla a ritme suau per anar fins a la Punta del Duc, un mirador preciós i tornar, anem sense rellotge, ni hora, ni ritmes, ni crono, ni res, sols parlem i disfrutem.
Al final fem tot el recorregut en 1h25, un total de 15km.


                                                     

2 comentaris:

Carme ha dit...

Perdo a Gandesa a part de comprat les barretes,esperaves a Melon que et pagues el caferet...jajajajaja

runner's ha dit...

Hola carme, no, aquest dia no va ser, va ser un altre dia, no hagues tingut temps de fer-ho tot.
dieu-me quan torneu que us tornaré a esperar a gandesa per fer el cafè.