Pàgines

dimecres, 3 d’agost de 2011

34a CURSA DE L'ESPLUGA

El passat dissabte va tenir lloc a les 19h la tradicional cursa de l'espluga, en la qual aquest va ser el 4art any consecutiu que la feia.
Es una festa de tots, una diada esplèndida on ens trobem molts amics i aprofitem aquesta cursa per despedir la temporada. Es una cursa diferent, on el recorregut, la calor, la distància pot passar-te factura i fer-la molt molt dura.
Només sortir de fer el cafè que no pot faltar abans de la competició, ja em trobo estirant a fora a tres bons amics, la Judit Juncosa, Vicenç Laiz, i el Tonyo, tots preparats amb el "traje de luces" per la festa.
Amb el Tonyo emprenc un calentament i anem parlant de com pujar, els primers 9km son en pujada i com baixar els 6km últims.
El tret de sortida és puntual i es palpa un bon ambient, les sensacions son bones. Al meu davant i sense perdre de vista tinc al David Francome i a la meva dreta al Tonyo però ens falta l'incombustible Pere Gomès, amb qui haviem pactat la pujada i la baixada, no el trobem.
Es dona el tret de sortida, l'inici és rapídissim, tant que el primer km el faig amb 3'29'', continuo pujant ràpid fins al km 3, a partir d'allí afluixant una mica la marxa, vull arribar molt sencer a dalt de tot, sé que si ho faig baixaré molt bé. Allí darrera meu es pega el Manel Navarro i el Pere Rodriguez dels Obrint Traça amb qui faig els ultims km fins arribar a dalt de tot amb 35'35'', 15'' mes ràpid que l'any que vaig fer marca, llavors era el torn d'emprendre la baixada, anava molt còmode, a la pujada no havia forçat, la baixada començo trotar i en pocs segons em poso a un ritme força alt i continuo anant bé, així que no afluixo i vaig passant gent.
Als últims km ja veia que podia fer marca així que amb bones sensacions passo per Poblet a un ritme molt alt, i em veig en forces per arribar molt bé.
Al final entro a meta amb un bon temps de 57'34'' a 3'50'' de mitja i entrant el 42 de la classificació de 900 participants.
foto cedida per Carles Martí del Borges

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona Robert, molt bona cursa, intel·ligent. Ets un crack company.
Ju

Anònim ha dit...

Eh! Que us estic vigilant!
Enhorabona Robert per la Marca!
Tot i no estar fi del tot estàs fet un crack!
Ens veiem!

robert tarragó ha dit...

gracies ju, tu tambe vas fer una molt biona cursa, vas millorar molt la teva marca personal a l'espluga de llarg, això es que fas be les coses.

robert tarragó ha dit...

hola vi, gràcies però tu no et vas quedar curt de la bona cursa que vas fer i a més en bones sensacions, nomes calia veure't la cara de content que feies quan es va acabar la cursa. una abraçada i segueix aixi!!