Pàgines

dimarts, 15 de novembre del 2011

MCD. EL REPTE PER MOLTS!

Cap de setmana festiu atlèticament parlant, es disputava el Marató Costa Daurada, una proba atlètica de les més exigents pel corredors de fons, el marató amb una distància de 42195m.
Per molts serà el primer marató, per molts serà acabar-lo, per molts serà buscar la seva marca personal, tots sempre en busca del seu propi objectiu.
Enrera els hi han quedat mesos d'entrenament, de sacrifici,  en alguns casos de posar pel damunt els entrenaments a altres moments de la vida, amics, família, compromisos,etc. Ara toca disfrutar d'allò que has preparat amb tantes ganes. La majoria que han preparat aquesta proba, diria que quasi tots, tenen la seva vida, treball, família, etc, i hem/han de trobar el moment i treure temps d'on de vegades no n'hi ha.
En aquesta edició em tocaria un altre cop el paper de pacer (corredor guia, llebre), el fet era fer mitja marató, la segona part, donant el relleu a un gran com és Xavi LLobet
Uns 1800 corredors pendrar completaran aquesta proba dintre d'un marc incomparable com és Port Aventura.La prova s'iniciarà amb uns minuts de retard degut a que el trànsit no està del tot tallat i cal que tot estigui en perfecte estat per evitar incidents, així que un cop tot llest es dona el tret de sortida a les 9h25. Gran ambient de sortida i amb bona temperatura, 22 graus, juntament amb un circuit atractiu i pla, farien les delícies de tot corredor per disfrutar fent el que hem preparat i d'un magnífic circuit.

El Xavi LLobet s'encarrega de portar el primer grup fantàsticament, ningú ho dubtava, a part dels ritme és i serà peça fonamental en la motivació dels atletes. Jo al segon torn simpelemet intentar seguir la feina mes que ben feta pel Xavi i acompanyant al grup a ritme els 21km restants, on la feina arribara al km31 on alguns corredors mentalment hi veien un mur, intentarem que això no aparegui, que disfrutin de la cursa i del moment, del seu moment, només d'ells depén que arribin, així que en tot moment els hi demano aquest últim esforç.

Finalment aconseguim arribar a meta amb 3h9', fantàstic a un ritme mig de 4'36''.La recompensa, haver ajudat a tots aquells, corredors alguns n'era el primer marató, alguns volien baixar la seva marca.
Agraït d'haver compartit llebre amb Xavi LLobet, a part de gran atleta, és millor persona. Felicitar a tos els corredors que van aconseguir els seus objectius i els qui no dir-vos que el més important és haver estat, disfrutat i viscut el moment. Agraït a tots els familiars que esperen allí als seus, en molts casos si ens posem al seu lloc, mentres nosaltres estem fent algo que ens agrada molt, ells estan sols esperant la nostra arribada, 2h, 3h, 4h, 5h, etc, nosaltres estem disfrutant però hem de saber el gran sacrifici que han fet tots ells, han matinat, han estat allí, ens han animat, no ens oblidem que son una part molt important de l'atletisme, ells també sumen, i molt. Moltes gràcies per ser-hi Gemma!




2 comentaris:

Ferran ha dit...

Good job Robert!

joaquim ha dit...

Robert, ets una màquina. A veure si et veig per Tarragona, encara que només a la sortida, ja, ja. Apa, cuida't amic.