dimecres, 21 de desembre de 2011

MITJA MARATÓ DE VILANOVA

El passat diumenge dia 18 es va disputat la XXIII Mitja Marató de Vilanova on 1300 valents van desafiar la distància i el fred.
 
Alli arribabem a les 8:45 amb alguns entrebancs pel camí.que ens van fer plantejar si correr o no la mitja.Primer contacte amb Vilanova, es respira un gran ambient que a part de fred serà un gran dia pels que estmimem aquest esport. Decideixo de moment recollir el dorsal i animar-me a fer la mitja.
Recollida de dorsals i un suau calentament em situaven a la línia de sortida. A les 10h, puntuals, es va donar la sortida, el ritme de sortida el vaig iniciar tranquil, no volia forçar, havia anat a fer la mitja per acabar en bones sensacions.
El ritme a seguir, sols em fixava amb això era 3'40''-45'', ritme tranquil i controlat i intentant acabar bé, el perfil del circuit no permetia masses probes ni riscos. Així que em prenia la mitja com un primer pas de cara l'objectiu final i acomular km i sensacions sense cremar cap “cartutxo”, no val la pena.+
 
Així que m'agafo amb un grupet que acabo tirant d'ell i més tard deixant, ja arribant al km 10 miro el ritme mig i vag perfecte, la distancia ja no quadra, al km 10 ja amrca 170m de mes però aquest fet no m'importa, és igual la distància, vull seguir un ritme i que surti el que surti, no busco res més. Desitjo aguantar el millor possible.
Es a partir del km 10 quan vull veure el que passa, tot aguanta bé, cos, cames, ment, tot va bé, així que decideixo seguir al ritme marcat.
Cap al km 13 i fins al final són durs, el perfil del circuit així ho deia, alli es veuria si estic preparat i puc aguantar fins al final amb bones sensacions.
Fins al 16 puja una mica i cal fer un sobre-esforç i estar preparat per si perdo alguns segons, alli en un km dur arribo a perdre uns 30'' però no em capfico i segueixo, ja que no sé com estaré als últims km.
Finalment em sorprenc molt ja que arribo al 20 amb bones sensacions i un últim km que pràcticament puja tot el km puc adelantar a algun corredor, entrant el 21 de la classificació general de 1300 i amb un ritme mig de 3'45'', millorant en 5'' la última mitja marató, la de Tarragona.
Ara toca treballar bé, amb tranquilitat i constància per tal d'afrontar els propers compromisos.
 Aviat quan estiguin les fotos en penjarem!

salut i km!

5 comentaris:

Jesús ha dit...

Iep Robert! aquesta nit sortirem amb el Raul a fer uns 15 km suaus, amb frontals. Quedarem a les 22 h. Si et va bé ja ho saps. Salut!

Ferran Rosich ha dit...

Maquina , moltes felicitats pel carreron que vas fer . Bueno suposo que ja no ens veurem , espero que pasis un bon nadal i unes bones festes , cuidat crack ens veiem

robert tarragó ha dit...

Hola Jesus, ho acabo de veure ara mateix. gràcies i espero a la propera poder venir. Bons nadals!!!

Ferran, gràcies, a veure si poc a poc afinem, jeje. Que passis uns bons nadals i unes bones festes, a veure si alguna sortida!!!cuidat!!

offmassaluca ha dit...

Hola robert que tingueu un bon any nou i que els temps i les marques siguen millors encara que en el 2011.
salut!!

robert tarragó ha dit...

Gracies Xavi (offmassaluca). BOn any per vosaltres també.. a veure si fem alguna sortideta conjunta aquest 2012!!