Pàgines

dilluns, 31 de desembre del 2012

1a Sant Silvestre Hospitalet de l'Infant

Ahir diumenge dia 30-12-2012 es va dur a terme la 1a Sant Silvestre d'Hospitalet de l'Infant, on prop de 300 participants van pendre part en una matinal freda i asolellada, amb una temperatura d'uns 6ºC. Fins a última hora no vaig decidir si anar-hi però la dificultat per participar en la Sant Silvestre de Reus o Tarragona em van fer pendre part en aquesta. El recorregut curt de 4,2km sabia que seria un circuit dur, no per la distància sinó pel ritme i més veient els noms que hi havia, Roger Jardí, Mohssen El Haddad, Lahcen Ait Alibou (un jovenet rapidissim del penedès)tot això sumat al fred co ndicionaven la cursa.
Amb els Sanvi! avui no feia fotos....
Un calentament amb l'amic Victor Garcia i el poc entreno d'aquella setmana degut a totes les festes em servirien per acabar la setmana més o menys bé. La sortida rapidíssima, passant els primers 3km en sub 10'. Sobre el km 2'2 em quedo sol darrera del grup dels 3 primers que incrementen el ritme, (Mohsen, Roger, Lahcen)amb els quals havia anat fins aleshores.
Al darrera porto a 2 corredors més, el Victor i el Jesús Caparròs. Ja a l'últim km quan veig que no agafaré al 3er, em deu portar uns 100m, decideixo afluixar una mica i mantenir la 4a possició que em donarien podi. Al final afluixant l'últim km puc entrar amb un temps de 14'06'', amb una mitja de km de 3'21''. 

1 comentari:

C.A.Francoli ha dit...

Robert gran cursa, ja ens tens acostumats!!! El teu club amic et desitja molta sort l´any 2013.