Pàgines

diumenge, 25 de maig del 2014

TOTS AMB EL XAVI. FORÇA XAVI!

El passat 6 de Maig rebia una trucada del Peio que m'informava d'una mala notícia, el Xavi estava ingressat a la UCI Joan XXIII.M'explicava el Peio que havia sortit de casa al matí i havia caigut desplomat al carrer, havia quedat mort. Després que una dona el trobés i truquès al 112 el van poder reanimar després de 57' i traslladar-lo ràpidament a l'Hospital lluitant per la vida com mai, com un heroi que és.
Feia poc havíem estat sopant tots junts, no donava crèdit al que em deia el Peio, era/és un tio fort i no s'entèn com li ha pogut passar això.
el Xavi en la passada mitja marató tgna

Els dies han anat passat, uns dies amb bones notícies, uns dies amb més males notícies, inclús alguns metges es posen les mans al cap al veure que ha aguantat 57' de reanimació-cardiopulmonar, el seu cor està fet a proba de bomba.
A dia d'avui i després de quasi tres setmanes ja respira per si sol i està lluitant per acabar de despertar-se, està fent podríem dir la cursa més dura de la seva vida.
Avui tots els seus amics Francolinians, juntament amb tots els que ens/s'han afegit hem corregut la cursa de La Mina (Tarragona) per donar-li suport i animar-lo a seguir lliutant. També ell ens ha donat força, il.lusió per fer aquesta cursa. Xavi, gràcies, avui has estat el nostre motor.
Jo no anava a córrer, però al final la força del Xavi m'ha empès a correr per ell, anant fins al final i després completant entrenament amb 12km més, total del diumenge 23km, tots gràcies a tu Xavi. Llàstima la lesió del Plàstic al km3 que l'ha fet retirar de la cursa, esperem no sigui res greu.
Periko, Ferran De Torres, Mireia Sosa i Oscar Gomez han regalat el seu podi a l'amic Xavi que l'animaran de ben segur.
Molta força i molts ànims a tots els seus amics i familiars! FORÇA XAVI!
El pasado 6 de Mayo recibía una llamada del Peio que me informaba de una mala noticia, Xavi estaba ingresado a la UCI Joan XXIII.Me explicaba el Peio que había salido de casa por la mañana y había caído desplomado en la calle, había quedado muerto. Después de que una mujer lo encontrara y llamara al 112 lo pudieron reanimar después de 57' y trasladarlo rápidamente al Hospital luchando por la vida como nunca, como un héroe que es.

Hacía poco habíamos estado cenando todos juntos, no daba crédito a lo que me decía el Peio, era/es un tio fuerte y no se endiende como le ha podido pasar esto.

Los días han ido pasando, unos días con buenas noticias, unos días con más malas noticias, incluso algunos médicos se ponen las manos a la cabeza  el ver que ha aguantado 57' de reanimación-cardiopulmonar, su corazón está hecho a prueba de bomba.

A día de hoy y después de casi tres semanas ya respira por sí solo y está luchando para acabar de despertarse, está haciendo podríamos decir la cursa más dura de su vida.

Hoy todos sus amigos Francolinians, junto con todos los que se han querido añadir hemos corrido la cursa de La Mina (Tarragona) para apoyarle y animarlo a seguir lliutant. También él nos ha dado bastante, ilusión para hacer esta cursa. Xavi, gracias, hoy has sido nuestro motor.

Mucha fuerza y muchos ánimos a todos sus amigos y familiares! FUERZA XAVI!