Pàgines

divendres, 4 de febrer del 2011

SANT BLAI DE BOT 2011!

Aquest any no les tenia totes, no sabia si hi podria anara, és el meu poble i em fa molta il.lusió correr allí, és més que una cursa, podriem dir que a part de tot el racional que hi hagi hi ha una part emocional que és molt important i que va ser això que tot i estar tocat del genoll i pensant durant molts dies d'anar o no, vaig decidir anar a correr aquesta cursa o més conegut per molts com un "pollo", ja que es dona premis en metàlic als guanyadors que sempre acostumen a ser els mateixos.
Portava 20 dies sense fer res de res, només estiraments, sabia que era un risc, un risc innecessari, però que per mi era molt important poder anar.
Surto del Morell molt incert i pensant que em podria passar, ja que no sabia com reaccionaria el genoll que encara em fa mal, jo sempre fidel al meu "lema", SI TU VOLS POTS, i així m'anava motivant i treient-me la preocupació del damunt.
El que si que tenia clar és que allí estaria passés el que passés i que acabaria com fos. A les 12h ja arribo a Bot, alli ja em trobo en Joan Roca i uns 12 marroquins, també l'amic de Flix Àlex Estela que no falla mai, i una sorpresa que no sabia que vindria el Jorge De Andres de Tarragona.
Ja és el 4art any consecutiu que la faig i fins que pugui la continuaré fent, a més aquest any estrenava una edició limitada d'una camiseta feta expressament per la cursa.

La cursa son 20 voltes, cada volta son 400m,  2 girs de 180 graus un als 200m i l'altra als 200m, amb la qual cosa pots agafar un ritme ràpid però que es trenca cada 200m.
Jo no puc arriscar en res, sols aguantar el millor possible, el genoll no està per gaires trotes, les primeres voltes el ritme és molt alt, estem fent voltes per sota 3'30'' que això acabaré pagant per falta de ritme cap a les últimes 5-6 voltes.
Jo em poso amb l'Àlex Estela i juntament amb ell que va fer una gran cursa, i demostrant el seu bon estat de forma, ens anem canviant i anem tirant.

Finalment i cap a les últimes voltes el genoll se'm recent i quasi no puc flexionar bé, ara es tracta d'aguantar i que quan acabi tot estigui bé, resar, i que no em passi res.
Finalment aconsegueixo acabar que era la part important i molt content pel ritme final, la mitja es queda en 3'45'', tot i els 40 girs de 180 graus que acabes fent. Més o menys com l'any passat, ho he de mirar encara.



3 comentaris:

Irontrepa ha dit...

Xeic, merci per ficar-me al blog, segur que a totes les fotos sortim junts, jo hem vaig pegar com una lapa a tu. Per cert cada dilluns a les 18.30h per internet a Radio Flix programa d'esports. Avui parlo de la mitja de Granollers i de la cursa de Bot. Per cert, vols anar a la mitja de Gavà. Hi ha temps d'apuntar-se fins dimarts.
Ens veiem.
Alex Estela

robert tarragó ha dit...

hola alex. molt bé!! clar que t'havia de fer un lloc, vam compartir una cursa per mi molt especial. A Gavà no crec que pugui, ara estic amb el tema del genoll, tinc visita divendres a veure que em diuen, faré bondat que si no.......
a veure si puc escoltar el programa, si no em pots passar enllaç? graciees Alex.
ens veiem!

Jordi ha dit...

Ei Robert bona cursa, correr a Sant Blai ja és tot un èxit, i per cert, molt xul.la la camiseta