Pàgines

diumenge, 4 d’agost del 2013

36ena Cursa de l'Espluga

El passat dia 27 de juliol tocava córrer una nova edició de la ja quasi obligda cursa al calendari, era la 36ena edició de la Cursa de l'Espluga on aquest any hi pendiren part uns 800 participants.
Aquest any les altes temperatures que van patir les corredors va comportar més d´un ensurt. Alguns corredors van haver de ser atesos pels serveis sanitaris per cops de calors, deshidratacions i mareigs que es van poder resoldre per l'actuació ràpida dels mitjans sanitaris presents, recorda que les temperatures eren prop dels 36ºC sent ja una proba dura si hi afegim temperatures altes cal tenir precausió.
La cursa d'un bon inici ja no em trobava bé, pesat de cames, sense masses ganes de córrer, temperatures altes i altres factors van fer que a partir del km 5 i enfilant la pujada ja em desmotivés una mica, el cap no em funcionava, el Ronald Fargas a partir d'allí va intentar-me ajudar, donant-me ànims però no era el dia, no anava bé, potser la fatiga de tota la setmana, poc descans. No ho sé! 
Ja a la baixada intentava córrer ràpid, baixar de 4' em costava molt, així que vaig decidir anar fent i ja està, aquest any no tocava. Així que al final acabant amb 1h1' i entrant el 52 de la general lluny dels 55' de l'any anterior.
Vam poder acabar la diada atlètica amb un soparet entre amics, explicant batalles i aprenent coses noves els uns dels altres.

Escrit del Club Atlètic Espluguí als corredors:
La calor i la humitat, han provocat que aquest any la nostra Cursa, hagi estat una de les més dures dels últims anys. Alguns atletes han hagut de ser atesos, per cops de calor, per als serveis mèdics, que l'organització posa al servei dels corredors. Fins i tot un corredor ha passat la nit a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, aquest migdia li han donat l'alta mèdica.

Des de l'organització volem agraïr molt especialment a un corredor metge, que va atendre en plena cursa, al atlèta abans mencionat.

Agraïm tant mateix, a tots els col·laboradors, el suport que ens donen any rere any, especialment aquest amb les condicions tan dures.

GRÀCIES A TOTHOM I FINS L'ANY VINENT!!!