Pàgines

dimecres, 23 de febrer del 2011

ALTA MÈDICA.

Per fi, i encara que el diumenge vaig sortir a correr, ho feia com "il.legal", ara ja puc dir que soc legal, que avui i després de la visita a medicina de l'esport ja m'han donat l'alta.
Puc començar a correr, sobretot ara i al principi per terrenys no molt agressius o durs com l'asfalt sinó per superfícies mes toves, com ara camins de terra.
Quan ha sortit la paraula "alta" jo ja tenia una risa d'orella a orella i dins meu ja pensava el que faria avui i quin lloc. I sí a les 20:30 he anat a les pistes del Ploms per fer uns 25min molt suaus per la gespa i posteriorment he fet uns estiraments. Les sensacions son molt bones i psicològicament encara millors, tinc moltes ganes de tornar a entrenar correctament. De totes maneres ho he de fer bé sobretot ara al principi encara que el cor em digui una altra cosa he de pensar amb el cap.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

ROSICH: Robert m'enalegro que ja tinguis l'alta , ara poc a poc a torna a la normalitat . Salut i km's i haver si concidim algun dia . Cuidat crack

robert ha dit...

gràcies Rosich. ara toca anar poc a poc i bona lletra! que tal portes els entrenos del marató? jo estaré de llebre per alli, depen quin temps vagis a fer ens veurem! gràcies!

Jesús ha dit...

Ja tocava! me'n alegro per tu. Si aquest finde estas pel Morell, diumenge a les 8 h tinc pensat sortir, a un ritme suau i uns 15 km, però estic obert a cambiar de plans.
Salut!

Robert ha dit...

enhorabona tocayo!!
este periode de repòs i fisio ha sigut més dur que no el d'entreno eh!!, però t'ho has currat i ja estàs recuperat, m'alegro molt!!
ara a disfrutar-ho!!

Xavvv ha dit...

M'alegro que ja et tornis a posar en marxa. Ara a cuidar-se i a entrenar.Ens veiem Robert,que la cursa de les Fites esta aki mateix!!!!!

robert ha dit...

hola Jesus
moltes gracies.ha costat, encara no estic el 100%. M'he de recuperar be! Diumenge no estare per aqui, i l'altra setmana estare el marato.

A veure si sortim un dia entre setmana!
Salut i km!

robert ha dit...

hola robert. Pues si ha costat i ara he d'anar en cuidado!espero poder disfrutar ja desde avui mateix!a veure si repetim sortida!
Salut i km! I gracies pert tot!

robert ha dit...

hola xavi
moltes gracies!la veritat es que si que serra de les fites ja esta aqui,on segur t'hi espero veure! Anims i ara a seguir aixi!

Ferran Rosich ha dit...

Robert els entrenos vai tirant com toque , espero acabar en 3:30. Pero caldra veure com va perque he de pensar que es la 1ª . Cuidat i si estas per alli ens veiem

robert ha dit...

Hola Rosich.
anims i a per les 3h3O, jo estare de llebre en aquest grup, a veure com em va ja que fa dies que no he pogut correr!ens veiem alli!
Ara a descansar que es molt important!

Josep ha dit...

Molt bé Robert...ara a recuperar la forma, jeje. Ens veiem celioo!!!

robert ha dit...

bones josep!aviat em veuras recuperat. Ara et toca a tu començar a entrenar que hem d'anar als bombers!anims i km celio!