Pàgines

dilluns, 22 de febrer del 2010

Quin fred!!mitja marato balaguer.

Com ja és de costum, el meu company Joan Roca i jo quedem a la Pobla de Massaluca a les 8:15 del mati per dirigir-nos cap a Balaguer, aquest any els dos farem la mitja.
Pel camí i nomes fer 5km amb el cotxe ens marca 1 grau positiu i està molt núvol.
Això ens fa veure o preveure que `no serà un bon dia climatològicament parlant.
Bueno, a lo que vamos, que si fara fred que si no en farà, que si correré tranquil que si no correré, que si cansat, que jo tmbé estic cansat, que si anem a esmorzar en comptes d'anar a correr, etc. Arribem a Balaguer!!!caferet de rigor, recollida de dorsals, Joan Roca visita a Roca i jo també.
Ens anem a vestir al cotxe i comencem a correr per escalfar una mica direcció a la meta i la comença a caure una aigua molt fina pero congelada i es passa un fred descomunal.
Entre una cosa i altra , ens dirigim a linea de sortida i saludo a alguns companys de la zona de Lleida que ens hem anat trobant per alguna cursa, és una de les coses boniques que té això, que vagis on vagis, trobes gent coneguda.
Allí es dona el tret de sortida sense mes ni mes, sense sentir res sortim juntament amb els que fan la cursa de 10km, jo volia fer un bon entreno de cara al marató de Barcelona. Em poso a un ritmillo bo, ja que amb el fred no es pot apretar massa i el vent bufa fort.
Cap al km 3 ja comencem a Pujar, els grups es trenquen i queden pocs corredors al davant, al poble de Gerb volten els de 10km i encara en queden menys, ara comença la part dura de la cursa, em quedo sol i a uns 100m veig un grupet de 4 que decideixo incorporar-me a ells ja que sino això pot ser mortal amb le vent que fa.M'enganxo a ells i anem tirant primer un, després un altre i així anímicament anem combatint el fort vent i fred.
Quan al km 10 donem la volta veiem que anem dels 10 primers, jo al ritme que anava veia que estava anant prou bé, així que decideixo aguantar alli.
Al tram final que s'acaba amb unes petites trenca-cames, em quedo una mica mes endarrerit del grup, em vaig recuperant i n'enganxo a un, al final arribo a l'estadi amb un crono de 1h19', i sense parar passo per la meta i decideixo anar a buscar tal i com haviem quedat al meu company Joan per ajudar-lo si és que puc en el tram final. Començo a rodar en sentit contrari a trovar-me amb ell i l'enganxo al km 19 i em poso al seu costat, està anat prou bé, ens posem a ritme de 4'12'' i al final acaba parant el crono en una gran marca 1h38', quina màquina estàs fet Joan.
Al final acabo en un 12è lloc de la general.
salut i km!!

2 comentaris:

joaquim ha dit...

company, ja veig que has canviat de foto, és més xula.
El cas és que ja he resolt els problemes informàtics, crec, i veig que et puc enviar aquest comentari.
ja parlarem, salut, amic Robert.

Carme ha dit...

Aqui tambe vas haver de baixar i tornar a pujar per fer la foto tu sol jejeje un petonet