Pàgines

diumenge, 7 de març del 2010

MARATO BARCELONA 2010!!

Ja està fet, la segona marató superada!! La veritat és que per mi és una distància que li tinc molt de respecte, molt de respecte perque?perque és una distància que no la tinc massa per la mà, o pels peus millor dit, perquè en 42.195m et poden passar moltes coses,tant físiques com mentals, les físiques segons les que siguin les vas resistint però les que més mal et fan són les mentals, has de creure en tu mateix, en que pots fer-ho, en que en tens ganes, en disfrutar de l'ambient que t'ofereix el marató.
Bé, explicaré una mica com ha anat el dia; a les 5:50 A.M. sona el desertador i jo ja estava mig despert, així que decideixo anar a preparar-me l'esmorzar, ja que la sortida és a les 8.30h. Acabat l'esmorzar marxem la Gemma i jo cap a la sortida ja que haviem fet nit a Barcelona a casa el cunayao, que m'ha tingut alli molt ben alimentat, cuidant tots els mínims detalls de l'alimentació tant importants el dia previ, a ell moltes gràcies!!
Arribem a la font màgica i ens trobem amb el Ronald Fargas, una llàstima ja que en un seguit de trucades no podem trobar als altres runners bot, Toni Brunet i Jordi Aros que prenien part en la seva primera marató. Tampoc puc saludar als amics calvarins que també i eren, una llàstima!
Un breu calentament i ens col.loquem a la línea de sortida, aquest any sub 3h, no volia dir que per sortir d'aqui fessim menys de 3h, però això ja ens ens permitia intentar sortir al nostre ritme.
Els primers km els fem una mica lents, avançant gent i amb una lleugera pujada fins al camp nou, a partir d'alli ja ens posem al nostre ritme, un ritme molt bo que hem anat mantenint fins al km36, on el Ronald se m'ha escapat uns metres i el mal de genoll cada cop m'impedia seguir en lo meu ritme, al final molt content ja que he acabat molt bé i an unes bones sensacions ja que he pogut anar seguint el ritme tota l'estona, potser el plus que m'ha faltat seria en l'alimentació durant la cursa ja que no he menjat res fins a l'arc del triomf Km35, son petits detalls que s'aprenen amb l'experiencia.
Felicitar a tota l'organització, a la gent que anima cridant el teu nom encara que no et coneguin,i de veritat el que m'ha ajudat ja que animicament és molt imoportant aribar sencer mentalment ha sigut trobar a la Gemma i el Raul, travessera les corts,sagrada família, torre agbar, plaça les glòries i arc del triomf i finalment plaça espanya, tot això amb els ànims i ajut del Ronald, moltes gràcies.Acabar-la i disfrutar la marató és un premi!
També felicitar als nous en la matèria, Jordi Aros, Toni Brunet, i Gines (Quin Calvari),espero que s'ho hagin passat molt bé, segur que si, a per la marato 2011!!
Aqui us deixo alguns temps:
Ronald Fargas 2h58'
Robert Tarragó 3h00'
Toni Brunet 4h18'
Jordi Aros 4h18'

4 comentaris:

Albi ha dit...

Enhorabona Robert! Un repte més a la butxaca. Recordo els comentaris de l'Àlex respecte la cursa de l'any passat. Tú com el vi del teu poble ... millorant, tot i passar els anys!!!

Robert ha dit...

felicitats pel marcon tocayo!!
a veure si mos veiem per la serra de les fites...

GinesGon, la fruta del campeón ha dit...

Ei!Crack!Enhorabona!Gràcies per la part que em toca. Vaig acabar bastant bé pq penso com tu, s'ha de tenir molt respecte a la Marató.La pròxima millor...A veure si compartim algun km junts...

robert ha dit...

Hola Albi, moltes gràcies!! la marató és una prova de fondo i poc a poc es va guanyant, aquest any la vaig disfrutar molt, però li has de tenir respecte i controlar els ritmes. a la propera t'hi vull veure a tu eh?
Robert, tocayo, clar q us espero per serra de les fites, ja ues tinc el dorsal, jeje. gracies pels anims!!2h7 si que és un marcon!!