Pàgines

dijous, 29 d’abril del 2010

CURSA PORT AVENTURA 10KM

La primera edició de la cursa a port aventura va tenir lloc el passat dia 25 d'abril del 2010, una cursa diferent i divertida. El circuit tenia el gran al.licient de correr per dintre del parc temàtic de port aventura.
Així que a les 6:45 riiiiiing!! disposat a disfrutar d'aquest dia ja que la meva idea era fer un bon entreno sense forçar massa la maquinària perquè la setmana que ve hi ha una marató i no és qüestió de trencar-se ara. Surto de casa, del Morell, després d'esmorzar una mica i un bon cafè i em dirigeixo cap a Port Aventura, allí a les 8 puntual ja m'esperava Carles Siscay, un crac dels maratons, ja aniré parlant d'ell.
Ens trobem, comentem les sensacions, com van els entrenos, etc.
Començo el calentament sol i decideixo fer la volta per dintre el parc, fent el recorregut de la cursa, quin goig, quin espectacle, sol corrent per dintre del parc, sols em trobo els treballadors del parc, ni un paper, ni una brossa, que net que està tot i no em puc creure que vagi per alli sense gent, fins i tot aprecio la muralla xina, que això un dia amb gent quasi nio la veus, aprecies tots els detalls del parc.
Bueno, en tot això miro el rellotge i falten 15min, i ami em falten 2km per arribar a meta, uffff, per poc no arribo, he de fer algun sprint i tot, em vais despistar una mica.
A 9h es dona el tret de sortida del recinte d'events, la cursa es comença a un ritme trepidant, jo estic lent ja que va gairebe 3 mesos que no faig cap cursa de velocitat, passem pel parking per després entrar a Port Avenutra i passar pels 5 continents. És un puja baixa, gira-gira seguit on és fa difícil portar un ritme clar.
Fem uns 3km per dintre el parc i a l'altura del Dragon Khan, llavors aqui agafem una sortida que va cap a un extens parking, on es torna a passar per la linea de sortida, ja som al km5 i la gent anima força en aquest punt.
Si els 5km primers no eren prou puja-baixa, ara venia la part heavy del circuit, calia aguantar el ritme, sense passar-se en algunes baixades llargues, i aguantar a les pujades.
Cap al km 7.5 es feia un gir de 180º, i ara sols faltaven els ultims mils verticals.





Al final una gran cursa, divertidissima i que et permet correr per un lloc que l'endemà de la cursa ja no ho podras fer. També hi va haber un gran ambient tant de participació com d'animació a la sortida i arriabada.
Al final quasi 1000 corredors van pendre aprt de la cursa, on van acabar 878 participants.

CLASSIFICACIÓ:
1-VAZQUEZ FERNANDEZ, MIGUEL
2-EL HADDAD, MOHSEN
3-JAIMES GAITAN, JAVIER
............................................................
14-TARRAGO COLOMER, ROBERT

1 comentari:

joaquim. ha dit...

Molt bé, Robert, un bon resultat, en una cursa molt interessant. Els companys de feina hi eren, i em van dir que va estar molt bé. Llàstima que coincideixin en calendari tantes curses, però bé, millor així, que no tenir on triar.
Si no hagués anat a Xerta, hauria vingut a Port Aventura.
Salut, company.