Pàgines

dilluns, 19 d’abril del 2010

ENTRENAMENT 18-4-2010

Després d'un bon dia de romeria, no hi ha res millor per les cames que anar a fer un bon entrenament, sense matinar massa, però m'esperaven alguns km i no podia marxar massa tard.
Així que, sobre les 9h em sona el despertador i esta fent un dia genial pel running, un "xiriviri" que més que molestar és agraïr la sensació al cos mentres fem esport.
Encara no tinc la ruta definida, així que me'n vaig a fer un cafè i mentres me'l prenc vaig pensant per on puc anar.
Finalment ja tinc la ruta mentalment preparada, axí que em dirigeixo sortint de la Pobla de Massaluca direcció Vilalba dels Arcs i a uns 3km agafo la pista que va cap a Batea, alli i sent la pista bastant plana intento portar un ritme constant.
A partir d'allí vaig contemplant els diferents treblallats de vinya, ja que la terra fa un pam de goig.

Això que es veu és art al ras,em vaig parar per fer una foto ja que portava el mobil-camera us informo:
Aquesta obra es diu PUNTS DE VISTA, de l'autor Toni Ballori
Art al Ras és una proposta cultural per a la comarca de la Terra Alta a Tarragona. Diferents artistes plàstics, escultors, poetes i escriptors estan realitzant una sèrie d'actuacions escultòriques per aprofundir en les possibilitats de l'Art en contacte amb la Natura.

Aquestes obres estan fetes amb tècniques diverses, tenint en compte els diferents materials que podem trobar pels indrets de la Terra Alta (fusta, pedra, argila, ferro, etc.).
Les obres estan distribuïdes pels camins de la Terra Alta i tots els seus 12 pobles queden enllaçats en un mateix recorregut.
Aquest recorregut constarà de més de 70 escultures i finalitzarà a finals de l'any 2004.
El respecte a la natura i el medi ambient a través de l'art és un lligam cultural per a tots els pobles de la Terra Alta...

Bueno, després d'aquesta explicació, us animo a descobrir tots els arts al ras de la Terra Alta. Continuo la meva ruta ja que aqui estic sobre el km 8, un km després em m'impedeixen el pas uns gossos, tres o quatre, no ho se, algun fins i tot em posa les potes a sobre (tothom si no hi és el seu "amo", penso que seria bo que els tinguessin lligats, però mai sols), com no em deixaven passar de cap manera, vaig haver de fer una ruta alternativa sense saber on anava, però em vaig anar trobant gent que estava treballant al camp i els hi anava preguntant, quin goig!!
La veritat és que m'ho estava pasant molt bé ja que no hi havia passat mai i vaig "descobrir" nous camins per poder anar a correr.
Finalment vaig poder sortir a la carretera de Batea a Vilalba, i vaig fer el tram fins a Vilalba i després de direcció la Pobla de Massaluca tot per carretera, en total 31km a un ritme-mig de 4´40´´ i tota una aventura!!
by robert

2 comentaris:

joaquim ha dit...

ostres, Robert, quin super-entreno. 31 kms. com si res, i a més,descobrint els camins de la Terra Alta que et faltaven per descobrir. Molt bé, amic. Salut i fins aviat. A veure quin dia pujo a voltar amb tu per la Terra Alta.

Robert ha dit...

estos són los meus entrenos predilectes... últimament jo també estic disfrutant molt perdent-me per estos camins del mostre terreno i fent 10km més del planificat.
felicitats pel bloc, el portes molt be!!