Pàgines

divendres, 11 de febrer del 2011

VAIG MILLORANT!

Avui em tocava tornar al metge de l'esport, la veritat és que ja em començo a notar millot però no bé del tot. Em costa flexionar la cama del tot, o sigui doblar el genoll i tocar amb el talo al glutis no puc, però cada cop noto que vaig a mes.
M'ha dit que a partir d'ara ja veu que puc fer estiraments i he de continuar encara anant al fisio una setmana mes, després ja veurem la millora. Jo ja ho estic notant, al principi només aixecar-me de la cadira quan feia estona que estava assegut em costava molt, ara ja ho faig amb tota normalitat; els matins, després d'aixecar-me de dormir igual, ara ja vaig bé; ni hi penso que em fa mal el genoll.
Si algú s'ha donat un cop al genoll i ha tingut tendinitis si heu fet alguna cosa que us hagi ajudat a recuperar-vos aviat la tindré molt en compte, ara el que vull és recuperar-me aviat.
Moltes gràcies!
Robert

6 comentaris:

Robert ha dit...

com tens lo genoll? va millorant?
ànimo q aviat l'hauràs curat i li podràs tornar a fotre a gasss!!

robert tarragó ha dit...

pues vaig millor, la veritat! la recuperació és lenta però em noto cada cop més bé1 espero poder tornar a estar en forma aviat. Potser aquest diumenge si estic per la Pobla ja faci alguna sortideta, si us animeu ja ho sabeu!
gracies
robert

Robert ha dit...

lo diumenge jo faré la tirada llarga de 30km per aquí (encara no he quedat en ningú), alex va en una colleta de flix a balaguer, alguns pels 10km i altres per la mitja...
tens per triar!!

robert tarragó ha dit...

si t'apuntes podriem mirar de fer algo per la via verda, jo no faria 30km pero potrser algun company de Bot igual els fa, jo en faria uns 12-16 depen com em trobi i a ritme suau.

Robert ha dit...

au pues, conta en mi, dis-me lloc i hora, que jo també miraré de portar algú

robert tarragó ha dit...

ok. ho acabo de parlar i et dic algo tant aviat com ho sapigui. estem en contacte. jo ja tinc ganes de fer algo!!