Pàgines

dilluns, 14 de març del 2011

31KM VS 31 ANYS!

Aquest cap de setmana, el dia 12 de març va ser el meu aniversari, i em vaig fer un autoregal kilomètric. Consistia en fer la meva edad en km, en total i la setmana després del marató em tocava fer la meva edad en km, o sigui 31km.
Cada any, quan faci el meu aniversari faré els meus anys en km, em faré aquest regal, o sigui quan en tingui 65, en fare 65km! Ara tocava fer-ne 31!
Faltava pensar la ruta, finalment el dissabte per qüestions laborals i temporals no em va ser possible obrir el meu regal, aquests 31km.

El diumenge sí, havia d'anar a dinar a Bot, i estava a La Pobla, amb el qual vaig pensar que estaria bé anar a Bot corrent.
Sortia de la Pobla sobre les 11:30 AM, un pel tard però és que la nit abans havia sigut carnaval i vaig fer bastant tard. Vaig decidir que podria passar per Batea, allí li faria una visita al meu germà, i posteriorment anar cap a Bot.

Arribo a Bot i porto 27km, encara me'n falten 4km, així que decideixo anar a fer un tram de via verda per completar els 31km just arribant a casa els meus pares. D'aquesta manera havia unit els 3 pobles mes representatius a la meva vida: BOT-LA POBLA DE MASSALUCA-BATEA. Total 31km en 2h30min.

10 comentaris:

Ferran Rosich ha dit...

Primer que tot moltes felicitats,una mica retrasades pero espero que serveixin igual. Estave aixo de fer els anys en kms, pero ja meu contaras quan arribis als 90. jejejeje, salut i kms crack.

robert tarrago ha dit...

gracies ferran. Kuan arribi als 90? La resposta molt facil fer 90km! Una abraçada!

JaumeG ha dit...

Per molts anys criatura.
Això no té gaire merit, tens tot un any per entrenar fer un kilòmetre més.
Hauré d'esperar uns quants anys per que vinguis a fer ultres amb mi.

robert tarrago ha dit...

hola jaume.moltes gracies!el repte es aconseguir fer-ne molts,jejeje. Per fer algun ultra sempre podem doblar,jeje. Moltes gracies jaume! Espero ens veiem aviat!

BERBIS (BOT) ha dit...

Miran miran o mes ben dit, xafardejant xafardejant, t'he trobat per aqui i dir-te que tens un blog bastant interessant, que en la mesura del possible anire llegint i comentant.
Felicitats en retard i endavant, que mai s'acabin els anims per aconseguir nous reptes.
Una abraçada.

robert tarragó ha dit...

Hola BERBIS, moltes gracies per entrer i seguir el que ja vaig fent, m'ha fet molta gràcia i il.lusió veure un comentari teu, ja que també vaig compartir molts esforços amb tu.
moltes gràcies per la teva visita!

joaquim ha dit...

Robert, amic, amb molt retard, moltes felicitats. Estàs fet una màquina. Ens veurem per Serra de les Fites. Salut.

robert tarragó ha dit...

Joaquim amic!! moltes gràcies!!!espero veuret quan tu vulguis i on sigui!!!i tenim pendent una sortida!!!una abraçada!!

victor GO!! ha dit...

Felicitats!!! Jo els vaig fer el dia 11, però no penso fer 44 qms ni de conya!!!!
Ánims!!!!
Víctor

robert tarragó ha dit...

Hola Victor. moltes gracies pel teu comentari, és un plaer per mi que una persona com tu em pugui seguir. Gràcies i a seguir lluitant!!! com tu m'has dit amb els dos de baix.....jejeje, es pot fer!! ens veiem!!!!
una abraçada!!