Pàgines

divendres, 20 de maig del 2011

FINAL LLIGA CATALANA 2A DIVISIO.

El  passat diumengre es va celebrar a les pistes d'atletisme del CN Reus Ploms la final de la lliga catalana per clubs, hi prenia part igual que l'any passat en la proba de 5000m.
Jo tenia els meus dubtes, ja que podia ser una proba molt ràpida. Nomès arribar al CN Ploms, ja em diuen que hauria de fer els 1500m ll, jo pensava que encara pitjor ja que els 1500 si que seran ràpid i ara encara no hi estic.
De totes maneres si s'ha de fer es fa i ja està!
Finalment arriba l'hora de la proba, em desitja sort la Gemma que ho veu una mica negre, ja que tots son xavals de 20 a 25 anys, rapidissims, entre ells 2 marroquis, un de 19 anys i l'altre de 24.
El ritme de sortida es altissim, caldrà fer 300m + 3 voltes de 400m a la pista, fins a la última volta aconsegueixo aguantar el tipo, alli ja alguns em treuen metres. El ritme puja fins a baixar an alguns moments a 2'55'', per mi massa rapid, cosa que acabaré pagant.
Al final acabo amb un temps de 4'41'', prou bé per no entrenar velocitat!
El mes bonic i curiós és els nervis que pots passar abans de començar a competir, ja que el fet d'esperar-te, veure altres companys que fan altres probes, la preparacio amb un jutge, la cursa de 8 atletes, gent a les grades, fa que sigui alguna cosa que normalment no fas i pugui una mica amb els nerveis pre-competició.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona eres un crak, aqui el teu amic de La Ràpita. Una abraçada ben forta.

robert tarragó ha dit...

gracies! espero que et milloris molt aviat i poguem correr junts! una abraçada amic!