Pàgines

divendres, 25 de novembre del 2011

PRIMER 'MATCH BALL'

Diumenge es celebrarà la 20a edició de la Mitja de casa nostra, La MITJA MARATO DE TARRAGONA (amb majúscules). Any rera any podem veure com no para de crèixer i aquest any pendran part 2250 participants.
El premi d'aquesta mitja, ja és poder-la fer, és tot un orgull córrer a casa i amb tants i tants de companys i amics que ens trobarem aquest dia, uns per millorar el temps de l'any passat, altres la faran per primer cop i viuran sensacions úniques, altres disfrutaran veient als seus corrent i animant, cadascú tant participants com públic fan aquesta mitja molt especial.
Personalement, el primer i molt important per mi és estar a punt per participar; en segon lloc, seria perfecte si millorem o ens aproximem a la meva marca personal, sino l'aconseguim lluitarem per fer-ho a una altra mitja durant el transcurs d'aquesta temporada. Ho tinc clar que aqui no s'acaba, només acaba de començar. 
No cal dubtar que ho donaré tot, tinc aquest repte i ho vull fer per aquelles persones que estan en mi, que m'ajuden a motivar-me al dia a dia, espero fer-ho el millor possible.
Aquí una imatge de l'any passat en cursa.

2 comentaris:

joaquim ha dit...

Segur que ho aconseguiràs. Et segueixo, i veig que portes bon trote, ... i sino, a la pròxima. L'important és ser-hi, i disfrutar. Apa, amic, a veure si ens veïem diumenge .. salut.

robert tarragó ha dit...

Gracies Joaquim!!! espero veure't amic el diumenge a la mitja!!! ser-hi, com dius ja és un premi!! una abraçada amic!