dimarts, 8 d’octubre de 2013

10km LA GALERA

El passat diumenge dia 6 octubre es va disputar a La Galera la 9ena proba del circuit Running Series de les Terres de l’Ebre, penúltima proba del circuit.

Allí hi vam anar dos corredors del Borges Trail, la Pilar Rus i jo mateix. A les 7:15 ja estava a Cambrils per marxar amb ella direcció La Galera.

Només arribar anem a buscar el dorsal i ja podem comprobar que hi haurà un gran ambient, prop de 200 participants pendran part en aquesta proba. Un circuit gens fàcil on els primers 5km fan un "falso llano" i caldrà dosificar-se bé.
al finalitzar ens esperava un massatge per recuperar amb PH QUIROGEL
La sortida va ser, com no, ràpida. Em vaig situar en primeres posicions, al grup capdavanter  hi havia el Xavi Queralt i Llorenç Sales entre d'altres. El primer km es forma un grupet d'uns 10 corredors.És aquí, només sortir del poble on marxem Xavi Queralt, Llorenç i jo, i ens distanciem uns metres del grup perseguidor, vaig amb ells fins al km 3 aprox. Fins al 5 segueixo a ritme, però desconec el ritme i temps real ja que no porto rellotge.
Decideixo afluixar una mica tot just abans d'arribar al 5 ja que ara vindrà la pujadeta més forta i és aquí on m'agafa el Gerard que amb un petit canvi de ritme em treu uns segons. El segueixo fins al 7 aprox sense perdre més segons però sense atrapar-lo. És en aquest punt on sóc atacat "depiadadament" per un altre Gerard, el qual el devia portar al darrera i no em vaig adonar, sense pietat em va atacar. Allí encara em falten uns 3km i no vull forçar, porto encara pocs km d'entreno, el ritme el tinc ràpid però em manquen els km, així que la idea serà aguantar aquest ritme i esperar que ells afluixin i pugui retallar i sobretot controlar el sènior del meu darrera.
un "canti" pa la saca
Finalment aconsegueixo entrar 5è i 1er sènior, llàstima ja que tenia aquesta 3a plaça a tocar, depenia de mi mateix però com he dit abans encara vaig curt de km.
Felicitar a la Pilar Rus per la gran victòria en fèmines, demostrant el seu gran moment de forma, i això només ha fet que començar.