Pàgines

diumenge, 28 de març del 2010

La 3a edició de la cursa serra de les fites hja estat un èxit de participació, mes de 240 participants d'arreu de Catalunya, Saragossa, Madrid, han participat en aquesta nova edició.


Una cursa llarga i puntuable dintre el circuit de 21km i una cursa curta i marxa de 12km han estat les dos obcions per tal de poder participar.

Una de les grans novetats o novetats d'aquest any ha estat la pujada a les taralloles on els participants han pogut gaudir d'unes vistes al riu matarranya i Ebre.

El dia ens ha acompanyat ja que un bon solet i una temperatura agradable sense gens de vent han fet de la matinal un dia esplèndit per practiocar esport, cadascú buscant els seus objectius de forma diferent.

El nostre, el de tota la gent de la foto l'objectiu sols era un: fer passar un bon matí a tothom gaudint dels camins i senders de La Pobla de Massaluca, esperem haver estat a l'altura de tots els nostres amics, ja que sense vosaltres i els vostres ànims tot això no seria possible, sou vosaltres el nostre motor intentarem any rera any millorar ent tot el que s'ha pogut fer malament o no al gust de tothom ja que és molt difícil. Sobretot moltes gràcies als amics de

Quin Calvari, Toni Brunet, Victor Garcia, Albert Giné i molts més que em vaig deixant que avui anaven d'un altre uniforme, Extrem Team Tivissa que en la seva participació i ànims dona gust fer les coses.

També felicitar a aquest grup tant fantàstic de gent que ahir nit van estar fins a les tantes solucionant tot fins a últims moments.

I a tot el poble en general que cada any s'implica mes!!

2 comentaris:

joaquim ha dit...

Robert, moltes felicitats pel dia tant magnífic que ens heu fet passar. L'any que vé, a tornar-hi. Felicitats a tots els de La Pobla. Us heu lluït amb tot.

Anònim ha dit...

Robert si be es veritat que sense els corredors no hi hauria cursa , tambe es ven cert que sense una gran cantitad de gent darrera tampoc es faria , per tu i tota la gent que no es veu en totes les cuses FELICITATS per la cursa que ens organitzat.

Salud i km's.
Xavvvv