dimarts, 27 de juliol de 2010

SORTIDA BETETTERA!

El diumenge dia 25, ja que no podia correr o no és massa bo que ho faci vaig decidir que aniria en bici, la meva la tenia a Bot i jo estava a la Pobla, tenia el problema d'anar-la a buscar, després em trobo al Sr. Albert que m'ofereix la de carretera i anar a esmorzar a Nonasp, jo per la carretera i ell per cami.
Li proposo d'anar els dos per camins i fer una bona ruta i em trobo al Sr. Cutrona que m'ofereix la seva Scott Spark, una makina de bici com ell, així que fet, ja tenia el problema de la btt arreglat.
Quedem a les 7 del matí, a la replaceta de la Pobla, jo encara en un ull dormit després de fer les 3.30 per la nit.
Allí espero al makinot de l'Albert que diu que no està en forma però això dels entrenos en secret és lo que té, eh albert?
Bueno, em comenta que ha parlat en la alguns dels BICI-ATS, que també sortiran en bici i que ens podem trobar a mig cami.
Sortim per calentar una mica les cames per la carretera direcció Vilalba (feia una mica de fred) i a la vall agafem el cami que tira cap als diposits de l'aigua sense deixar la vall i alli un altre cami que portaria a Gandesa, on esperem trobar la resta de grup de cara.
Així és anaven 4 valents dels bici-ats, Joan de Corbera, Josep Solé, Joan de Vinebre, i Josep de Vilalba.
Tot i que l'Albert volia anar a Nonasp a esmorzar finalment decidim fer el tram fins a Batea per Varvall i entrada a Batea per les piscines i el camp de futbol per posteriorment arribar fins a la Plaça de Batea.Havent pres ja la decisió de que anirem fins a Batea seguint Varvall, on trobarem algunes fortes pujades i uns descensos amb alguns trams en pedres i molta arena amb la qual a mi em dificutava la tècnica en descens degut a que no ho tinc massa per la mà, els pedals de la Scott eren automàtics cosa que jo a la meva els porto mixtes i en algun moment donat em puc soltar, en tot i això em van anar prou bé, a les pu´jades havia de treure la força de les cames i amunt per no quedar-me enganxat a mitja pujada i a les baixades precaució.

Un cop arribats a Batea decidim anar direcció Nonasp per agafar un camí a la dreta que ens portarà passant per les valls de Batea plenes de vinya, l'Albert i Joan tirent fort del grupet, jo perdo temps a les baixades que he de recuperar després pujant després pujarem pel camí de les setenes de Vilalba, ara ja començava a a apretar la calor.
A Vilalba perdem a Solé, que ha de marxar, decidim anar a fer un café i l'Albert i jo continuar cap a La Pobla, però s'embolica la troca i fem una mica més uns bocates, un parell d'ampolletes de vi blanquet fresquet i algun que altre carajillet, val a dir que no no hi estic acostumat ni anar en Bici ni a fer aquests esmorzars però un dia és un dia.


Acabat l'esmorzar tornem cap a la Pobla de Massaluca, agafant un  tram de 3km de carretera per despres agafar un cami a la dreta, que ens portara a la sinia de Perxe, alli una pujada i última i ja estem a a casa.
Aquí encara no es va acabar tot, despres de fer mes de 50km decideixo anar a refrescar-me ja que sabia que l'aigua de la piscina estaria fresqueta, i faig 1km nedant, al final una bona matinal bike+swim, genial!a més la companyia d'aquests homes entaulats va ser fantàstica, espero repetir!
A la pròxima sortida qui vulgui està invitat, segur ens ho passarem molt bé!