Pàgines

dissabte, 21 d’agost del 2010

DUATLÓ VIA VERDA

El passat  dijous, ja feia temps que ho teniem previst, voliem fer amb la Gemma i la seva nevoda, un tram de via verda, el tramet a fer era de Bot a la Fontcalda i tornar.
Jo vaig sortir de la Pobla en bici passant per Batea, un total de 30km, allí just arribaben la Gemma i Maria, amb el cotxe i dos bicis, les que farien anar elles.

Jo, tenia decidit fer aquest tram corrent, a veure que tal anava. Em canvio de pantalons i sabatilles mentres elles es preparen les bicis. Arrenquem i jo al meu pas arribo fins a la Fontcalda, els ritmes no els cal dir, anava amb elles fent fotos, disfrutant, parant si calia, etc.

Arribem a la Fontcalda i es posa a ploure, va anar bé ja que no va ploure molt i va refrescar. Al arribar mengem un bocata i sant tornem-hi, cap a Bot un altre cop.
La tornada la vam fer tranquilets, anava caient de tant en tant alguna gota, tot feia preveure que arribariem xops.

Al final vaig poder recorrer 30km en bici + 13km corrent, i elles, sobretot Maria que no hi havia anat mai s'ho va passar molt bé fent esport per la via verda en la bici.

4 comentaris:

Carme ha dit...

Ei,a nostres tambe ens ho vas dir pero varem fer La Pobla de Massaluca-Fontcalda pero amb cotxe,però tens rao el loc es molt maco i aqui agrada la natura es una bona ruta per fer.
Ens veien, Carme

Anònim ha dit...

Hola amic estic veient que eres una maquina i espero que molt pronte estiguis perfecte per fer els teus magnifics registres en les Curses. Ahhhhhhhhhhh apuntat el proper diumenge 19 de setembre a la Cursa de La Rapita. Una salutacio d'un amic. Carlos.

runner's ha dit...

Hola Carme, he estat desconectat uns dies, tocava fer una mica de relax. m'alegro que us agrades el lloc.
robert

runner's ha dit...

Hola Carlos. ara a l'estiu va bé fer una mica de tot, per trencar la rutina. a veure si puc venir a la ràpita. gràcies per escriure amic!
robert