Pàgines

dimecres, 17 de novembre del 2010

URGENT!INSCRIPCIO MITJA MARATO TARRAGONA!

Des d'aquí vull fer una petita difusió per si algú que s'hagi apuntat a la mitja marató de Tarragona i per les causes que siguin no hi pot anar, li agraïria molt que ho faci saber, ja que el nostre amic, molts de vosaltres segur el coneixeu, el Pere Gomés, per circumstàncies s'ha quedat sense inscripció a la mitja marató, es mereix fer-la molt més qualsevol de nosaltres, és part de la mitja i de les nostres curses, ara va ser el guia a MCD de sub 3h. Porta més de 10 anys fent-la seguits! Per tant si algú té un amic o algú que no pugui anar a la mitja marató tant el Pere, com jo, com molta gent n'estarem agraïts!
Aquesta foto és de la mitja de l'any passat amb el Pere tirant del grup!

2 comentaris:

Irontrepa ha dit...

A mi també m'ha passat, el dimecres quan ja no notava el mal de cames vaig voler apuntar-me i estaven les inscripcions tancades. Sols queda anar de pirata o canviar-ho per un bon entreno. Vols dir que el Pere Gomes no tindrà una mica de màniga ampla amb l'organitzador portant tantes edicions i sent del club de Tarragona?
Alex

Anònim ha dit...

hola Ironman!avui han obert un nou plaç de les 9h a les 14h, ja sha apuntat i ja te dorsal. Llastima no saber-ho si mho haguessis dit hagues anat a fer la inscripcio jo per tu.
Suposo que ja estan tancades del tot!
Estaras igualment?si mentero dalguna inscripcio tho dire.
Robert