diumenge, 5 de maig de 2013

CURSA SANT JOSEP MONBLANC

Després de 4 anys sense participar-hi, aquest any i com el dia 1 de Maig era dimecres, vaig decidir que seria bo anar a Montblanc i fer un bon entreno, la idea era rodar per sota 4'/km, degut a que és una cursa mixta (camins i asfalt) i amb desnivell.

Allí vaig poder coincidir amb els amis Jordi (Plàstic) i Marcel, així com Xavi (Trops Esport) entre d'altres.

Sabia que no m'ho pendria com un entreno  no seria capaç de controlar-me a la sortida,  sabia que em passaria factura, però que hi farem. És el que pot passar quan vas a curses amb gent que coneixes, sempre vols fer-ho millor deixant de banda els principis i l'objectiu d'aquell moment, no era d'altre que fer un bon entreno.

primera rampa considerable, amb calma..
Doncs bé, una sortida al capdavant durant els primers 3-4km a un ritme alt em van passar factura, sobretot a les cames i ja no les recuperaria, quadriceps carregadíssims i a les baixades aquestes no acceptaven cap canvi de marxa, així que baixant i en pla em vaig veure obligat a anar amb "3a marxa" tota l'estona, deixant de banda que era una cursa i acabar fent el que havia vingut a fer, iniciar els meus entrenos després d'un més parat (sortint un o dos dies maxim per setmana, rodatges de 40' max).
Ja arribant al km 7 a ritme modo trote

Finalment vaig poder entrar a meta còmode, amb una 18ena posició i acabant amb un bon entreno.
La idea ha estat parar aquest temps per tal d'afrontar la última recta de la temporada amb el millor estat de forma possible, l'estat físic millora cada dia més ràpid, i amb el rodatge d'aquest diumenge dia 5 de 90' trail el cos es va tornant a adaptar ràpidament. 
entreno de 90' trail, començant amb bones sensacions, la cara ho diu tot!