Pàgines

dilluns, 31 de gener del 2011

RECUPERACIÓ LENTA.

Després de parlar amb gent que ha tingut tendinitis rotuliar la veritat és que t'assusta, uns diuen preparat, els altres ufff, en tens per dies, paciència, els altres que et penses que estas bé i que despres recaus, bueno a mi m'agrada escoltar tothom i sempre treure la versió positva de tot plegat i apendre de les coses que s'han de fer i les que no s'han de fer que són moltes.
De moment avui estava esperant la trucada del fisió per começar la reabilitació, i estava ímpacient, eren les 18h i encara no m'havien trucat, uns minuts després em comfirmaven que dema al matí ja començava, de moment serà una hora i en funció de tot em diran si el proper dia en fem mes o no, demà ho veuré.
Així que jo m'he emprès també la guerra pel meu costat, no em puc estar de braços creuats i jo ja vaig fetn, soc molt constant amb els anti-imflamatòris, estiraments a casa, molts estiraments, i ara em passo el compex un parell de cops per dia i despres una crema anti-imflamatòria, tot això m'ha fer reduir moltíssim el dolor aquests dos últims dies.
Aquí una foto de la maquina que m'està recuperant molt bé!
Així que aniré continuant per recuperar el més aviat possible!

dissabte, 29 de gener del 2011

RECUPERACIÓ. ja!!

Ahir tenia els resultats de les radiografies, es va descartar qualsevol lesió òssea, amb la qual cosa ja és molt important. I finalment i sent la tendinitis a la cara interna del genoll esquerre, a les 9h20 em diuen que he de começar en la recuperació. Així que a les 9h25 ja estava al fisio a demanar hora, m'he de recuperar el més ràpid possible, no es pot perdre ni un minut, suposo que començaré dilluns pròxim.
Ara tocarà unes sessions de fisió i de moment i sense parar amb tot el que puc, vaig fent estiraments, exercicis per no perdre del tot el to muscular,em poso el compex, qualsevol cosa que m'ajudi en la ràpida recuperació això si cada cop tinc més ganes de sortir a correr i avui he estat a punt de posar-me els pantalons curts i tot.
De moment aquesta tarda, anirem a veure el Nàstic-Las Palmas i per la nit cap a Bot que avui hi ha la nit jove amb un  bon concert, si algú s'anima ja ho sap.
Jo a seguir caminant!!!
robert

dimecres, 26 de gener del 2011

CONFIRMAT. TENDINITIS ROTULIANA!

L'altre dia i com el mal del genoll no em millorava massa vaig demanar-me visita a medicina de l'esport per tal d'assegurar-me el que tenia, que no fos res greu.
Ja està, aquest matí m'han donat el veredicte, he anat a medicina de l'esport, a l'hospital nou de Reus (molt guapo, per cert), i allí després del primer anàlisi m'ha confirmat això, tendinitis rotuliana (no sóc metge però era el meu parer desde un principi com ja vaig dir) molt superficial però caldrà fer les coses bé per tal de recuperar-se el mes aviat possible.
Ara demà m'he de fer unes radiografies per veure l'abast total de la lesió, depenent del que hi hagi hauré de passar pel fisió a fer-me uns ultra-sons, de moment tot controlat i amb moltes ganes de començar de nou i a per la propera cursa que ja és aprop, el que encara no sé del tot segur és que estigui recuperat per granollers, em fal molta gràcia anar però no se si estaré. Així que ara a seguir les instruccions que em donin.
Aquest és just el punt on tinc localitzat el dolor.

dijous, 20 de gener del 2011

DOLOR DE GENOLL! TENDINITIS?

La veritat és que de tot s'apren. Si som capaços d'apendre de tot el que fem malament serem millors. Dijous passat abans de marxar cap al poble que eren festes de Sant Antoni a La Pobla, preparant les maletes i d'aquí cap allà i ràpid, en un dels girs em vaig donar un fort cop al genoll, a l'instant em feia molt mal però pensava que només seria el cop.
Arriba divendres i al sortir a córrer em vaig notar uns dolors, no em van preocupar, ja que inclús quan em not una mica de mal m'agrada ja que noto que s'està treballant bé, si que estava alerta per qualsevol símtoma que notès. Acabo l'entreno i bé, em notava un lleuger dolor però pensava que era fruit de l'entreno. El dissabte tenia un farlek, i amb la intensa boira i humitat al principi notava aquest dolor i ja m'estava preocupant, però al final acabo l'entreno molt bé; al refredar-se la musculatura em comença a fer un mal terrible, tant que diumenge quasi no podia ni caminar.
Dilluns vaig al metge i em diu que això és una possible tendinitis deguda al cop inicial amb la cadira i la posterior càrrega forta dels dos dies d'entreno posteriors al cop.
A dia d'avui encara em fa mal, no tant, i m'estic recuperant bé, però ja porto quasi una setmana sense posar-me les sabatilles.
En difnitiva a partir d'ara després d'un fort cop i sobretot al genoll faré repós, encara que en el moment el dolor em desapareixi, i si a algú li passa ja ho sap en el que es pot trobar!
Ara a recuperar-me el més aviat possible!
robert

dimecres, 19 de gener del 2011

NO ABANDONIS NI ET DONIS PER VENÇUT!

Mireu aquest video, cal se valent i afrontar els reptes sense por al fracàs! Per apendre, hem de caure, milers de vegades si cal, hem de saber el que hem fet malament per millorar i tenir fe en el que anem a afrontar.
Cadascú que en tregui les seves conclusions!

dilluns, 17 de gener del 2011

RESUM RUNNIG FESTES SANT ANTONI.

Un any més ja hem passat les festes de Sant Antoni a La Pobla de Massaluca, en aquests dies és molt dif´cil poder compaginar entrenaments, anar a tots els actes, sortir de festa per la nit, etc. Suposo que això ens passa a tots, però com dic jo sempre hi ha algun moment que podem trobar, segur!
El dijous passat ens dirigim cap a la Pobla, amb la meva dona i mun cunyat que no volia pujar però al final s'apunta. Només arribar sopar i ja hi ha el primer acte, un espectacle de màgia i Discomòbil, jo sols puc anar a la Disco.....alli hi trobarem algunes sorpreses aquest any. Bé a lo tonto i sense voler fer tard se'm fan les 5AM amb lo qual sols podre dormir 4hores ja que a les 9 em vull despertar per anar a correr.
La ruta a fer el divendres, serà anar a la Punta del Duc, ens trobem a la Pobla a uns 6º, amb molta boira, agafo el tram de carretera direcció Riba-Roja i cap al km 4 trobarem indicat el camí a seguir per anar a la Punta del Duc, avui no tindrem la sort de gaudir de les magnifiques vistes que ens deixa la Punta del Duc, des d'allí podem veure el riu Matarranya i la seva unió en l'Ebre, també el campanar de l'antinc pobe de Faió, ara inundat per l'aigua. i també si tenim la sort podem veure alguna àliga cuabarrada o bé algun voltor, potser el més comú a la zona.
Mentres anem a la Punta del Duc, també ens trobem en un seguit de trinxeres de la Guerra Civil. Bé el trajecte es fa fàcil i el ritme que vaig portant és prou bo, em trobo bé. Arribo a la Punta del Duc i entre la boira s'aixeca un voltor, res, a un metre meu, increible.

Just em va sortir del darrera de la bandera, on si agafem un dia sense boira podem contemplar les vistes magnífiques que he comentat.
Ara el camí de retorn serà una mica més dur, ja que m'espera una forta pujada d'1km aproximadament i he d'arribar a casa per poder assistir a l'altre acte de festes, no tinc temps de masses coses. La pujada desde la Punta del Duc, es fa per un senderó, em costa, ja que el ritme que vull portar no el puc seguir pujant, aixi que vaig fent.

Al arribar a casa, em sento molt bé, he pogut fer l'entrenament que em tocava tot i haver dormit poc, i al final m'ha sortit 15km.
Ara ja puc assistir a tots els actes, tant els del matí com els de la tarda i nit.
Per la nit, com no, i com son festes toca el ball, estar amb els amics, família, dona. Jo penso que no faré molt tard, ja que sols he dormit 4hores i el cos està cansat pero el dissabte al matí vull tornar a sortir a entrenar, finalment i després de tots els actes me'n vaig a dormir a les 6h AM i a les 9h:30 AM em sona el despertador. Avui toca una mica més que ahir, ho sé i per això el llit es resisteix més, res en uns minuts ja estic de peu i en uns minuts mes ja soc al carrer.
Avui vull fer un farlek, agafo la pista de la Fatarella, fins al pont de berrús (carretera de Riba-Roja). Primer un calentament d'uns 20min i despres un 5X3+2+1, amb aquest joc de velocitat, alguns minuts em van tocar fer-los en pujada, jo anava seguint els temps, el cami era el que hi ha, ara puja, ara baixa, m'ho passo molt bé fent aquest joc. En tot això arribo al pont de Berrús, porto 12km, ara en condicions normals hauria acabat però el trajecte escollit em deixa a 10km del poble i amb una forta pujada per carretera de 4km,
al final arribo al poble justet justet per anar al concert-vermout, en total 22km i el cos aguanta prou bé tot i no haver descansat massa.
Ara a gaudir del que queda de festa. Aqui una imatge dels tres mosqueteros, demostrant que vaig anar de festa! A l'esquerra els tres mosqueteros, i ala dreta fent el típic "calmant" de festes!
L'últim dia, ja m'ho havia organitzat així, anant a dormir a les 8h am no seria possible sortir a correr a les 9:30, així que diumenge, el setè dia descans!

                        


dimecres, 12 de gener del 2011

ENTRENO NOCTURN

Ahir i després d’un dia de treball i on feia bastant de vent, no és dels dies fàcils per sortir a correr, a més ja era fosc i ben fosc, cosa que encara dificulta més en alguns casos i llocs. Però bueno, jo només tenia ganes d’arribar per poder fer allò que m’agrada, que és sortir a còrrer, així que una trucada de l’amic Victor del Morell, fa que sortim a les 19:15, li dic que es porti el frontal que farem una nocturna per camins.













Al final fem 13,5km en 1h2’, un bon entreno tot i el fort vent que bufava en alguns moments, però l’estona i els km anaven passant mentres anavem xerrant i explicant coses sobre el tema.

Crec que tothom si volem, podem trobar un moment i fer allò que ens agrada, sigui durant el dia, o la nit pels qui acaben mes tard la feina, només cal voler-ho fer, posar-se les sabatilles i a còrrer. Si ens agrada el suficient i disfrutem fent el nostre esport ho acabarem fent.

divendres, 7 de gener del 2011

MILLA NADALENCA FLIX

Arriba el 2n dia de l’any i decideixo anar a fer la 1ª sortideta running de l’any, surto de la Pobla de Massaluca i faig un total d’uns 12km a ritme suau, només per cremar alguns excessos dels dies anteriors i agafar gana per un altre dinar familiar a Bot.
Ja havent dinat i acabant sobre les 16h de dinar,  se m’ocorre que podria anar a la milla de Flix, una trucada al company Alex de Flix que em confirma que encara hi puc anar.
Així que marxo amb la meva dona que la deixo a Mora i jo marxo cap a Flix, encara porto la panxa plena però penso que serà un bon entreno i de passada ja veig a la familia de Flix, que em fan sentir sempre com a casa.
Bé, només arribar allí l’Alex ja em tenia el dorsal preparat, saludo a David Francome, ara milita al FCB i campió de catalunya M35 de milla en ruta. També em trobo amb el Tonyo. Saludo també a l’amic Albi que s’està recuperant i a qui aviat el vull veure en plenes condicions.
Un bon calentament ja que es preveia que la gent sortiria ràpid, calia calentar bé, així que iniciem el calentament una mitja horeta abans. Un trote suau i uns progressius i cap a la sortida a agafar lloc.

Aquí una foto feta per l'amic Albi.
La cursa comenta bastant puntual sobre les 18h, només a l’inici ja es comença amb un ritme molt molt alt, difícil de seguir, son 4 voltes on haurem de fer 7 girs de 180 graus i on l'anada fa una petita baixada però que es fara dura la tornada ja que fa pujada.
Només començar ens quedem 4 corredors al devant, jo aconsegueixo aguantar el ritme dels dos primers com puc fins la volta 3, a partir d’alli els girs també costen, ara ja sols queda la última volta, el 4 el porto a uns 75m i ja queden els ultmis 200m així que intento aguantar el ritme per finalment acabar 3r, completant els 1609m en un temps de 5’11’’ a un ritme mig de 3’14’’km, bastant bo, tenint en compte els girs que s’havia de fer.
En definitiva una bona tarda i un bon ambient a Flix, sobretot perque m’hi sento molt bé, la gent de Flix en saben d’organitzar curses i t’hi fan sentir molt bé.


I com anècdota acabo l'any amb podium i començo l'any en podium, espero que pugui tenir una bona temporada 2011.

dilluns, 3 de gener del 2011

SAN SILVESTRE REUS!

Ja som al 2011 però abans d'acabar el 2010 tocava correr i com no podia ser menys amb una San Silvestre, aquest any repetiriem a Reus.
Arribem sobre les 17h la Gemma i jo, aprofito per agraïr-te tot el que has fet aquest any 2010, no has corregut cap cursa, no has fet cap marca, però has estat partícep i m'has ajudat moltíssim en tots els moments. Has passat fred en algunes curses que m'has acompanyat, has aguantat fins al final i m'has animat a diferents punts de la cursa, quan s'ha acabat ja has estat a l'arribada amb la jaqueta preparada, has matinat molt en algunes curses. En difinitiva has estat molt important i has estat el meu motor en tots els moments, bons i dolents. Moltes gràcies per tot el teu sacrifici que sé que no és gens fàcil. Així que aquesta San Silvetre va dedicada per tu!
Bé anem a la cursa, el recorregut era de  4500 metres. La sortida esta situada al inici del Passeig Prim, cantonada Plaça de la Pastoreta. La sortida es fa en direcció a la Plaça de les Oques es baixa a la Plaça de la Pastoreta, segueix pel Passeig de Misericòrdia d’anada i tornada i al passar per la sortida es torna a pujar en direcció a la plaça de les Oques per acabar en baixada 200 metres abans d’acabar el Passeig de Prim. Un total d'uns 300 atletes en pendrien part.
 
Només arribar ja veig autèntiques màquines, Jorge De Andres, Bruno, Manel Navarro, Jordi Mallart, etc.
Només començar el ritme és molt fort, tot i fer pujada, jo m'intento posar amb el grupet del davant fins que pugui, passem la primera volta bastant junts, sols em despenjo uns metres del 3r en una zona adoquinada i amb poca llum i on el ritme era altíssim, el 5 el porto a uns 300m, així que em relaxo una mica, ja que al 3r és difícil que l'agafi.
Finalment acabo molt content i de menos a mes, acabant en la 4a posició i 2n de la meva categoria, aconseguint fer els 4500m en 15'37'', a 3'27''/km.
Ara sols em quedava acabar-me las "uvas" i ja pensava en l'esplèndit sopar que m'esperava per la nit de fi d'any.